Vet. Hek. Saadet Çıtak

1 Temmuz 1996’da Amasya’da doğdu. Amasya Anadolu Lisesi’nden başarıyla mezun oldu. 2014 yılında Ankara’ya gelerek Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nde lisans eğitimine başladı. Öğrenim hayatı boyunca ‘Evcil Hayvanlarda İstismar ve İhmal’ , ‘Türkiye Zoonotik Hastalıklar Sempozyumu’ , ‘Kedi ve Köpeklerde Tüm Yönleriyle Gastroenteoloji Semineri’ , ‘Kedi ve Köpeklerde Üronefroloji Semineri’ gibi bir çok konuda seminer ve sempozyumlara katıldı. İntern eğitimi boyunca özel kliniklerde gece nöbetçisi olarak mesleki tecrübe kazanmayı amaçlamıştır. 2020 Şubat ayında Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi lisans eğitiminden veteriner hekim ünvanı ile mezun oldu. Özel bir klinikte sorumlu veteriner hekim olarak görev aldıktan sonra 2020 yılı Kasım ayında Cat Hospital ailesine katılmıştır. Veteriner dahiliye alanında gastroenteroloji başta olmak üzere birçok alanda çalışmalara devam etmektedir. Ayrıca Kırma Melek adında bir kedinin annesidir.