Vet. Hek. Erkan Yunus Tüfekci

1983 yılında Ankara’da doğdu. 2011 yılında Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nden mezun oldu. Askerlik görevini tamamladıktan sonra global bir firmada iki sene veteriner hekim olarak görev aldı. Klinisyenlik hayatına özel bir veteriner kliniğinde başladı. Daha sonra Ankara’da özel bir hastanede 3 yıl veteriner hekim olarak mesleki tecrübe kazandı. Bu sırada Patoloji alanında doktora eğitimine Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde başladı. İzmir’e yerleşti ve burada birçok özel kurumda mesleki çalışmalarına devam etti. İzmir depremi sonrasında Ankara’ya kesin dönüş yaparak 2021 senesinde Cat Hospital ailesine katıldı. Burada çalışmalarını devam ettiren Erkan Yunus Tüfekci’nin mesleki ilgi alanları patoloji, klinik patoloji, dahiliye ve dermatolojidir. Meslek hayatı boyunca çeşitli seminer ve kongrelere katılmıştır.