Uzm.Vet.Hek. Bige Arkun İldeniz

1975 Adana‘da doğdu. 1992‘de Adana Anadolu Lisesi‘den 1998‘de Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi‘nden mezun oldu. Meslek hayatına özel bir klinikte veteriner hekim olarak başladı. Askeri ve Kamu kurumlarında Veteriner Hekim ve Yönetici olarak görev yaptı. Bu süre içerisinde MBA ve İnsan Kaynakları, zaman yönetimi, satış pazarlama, halkla ilişkiler eğitimi aldı. Aynı zamanda Akredite Veteriner Hekim ünvanını aldı. 2007-2011 yıllarında Barınak Hekimliği sertifikası alarak Kamu Kuruluşlarında sokak hayvanları rehabilitasyonu projelerinde Sorumlu veteriner hekim olarak görev yaptı. Aynı yıllarda Sokak Hayvanları davranışları üzerine çalışarak 2010 yılında Uzman Veteriner Hekim oldu. 2011 yılında 2 meslektaşıyla kendi kliniğini açtı. 2015-2019 yılları arasında VTM Hayvan Hastanesinde Yetkili Uzman Hekim olarak çalıştı. 2019 Temmuz ayında Cat Hospital ailesine katıldı. Fitness, bisiklet, motorsiklet, dart, bilardo, puzzle gibi çeşitli spor ve aktivitelerle uğraşmaktadır. 3 tane de çocuğu olan Bige Arkun İldeniz'in çocuklarının adı Gölge, Baby Face ve Shorty'dir.